Friday, 27 January 2012

SPM fever !

Hai . :) umur aku dah semakin meningkat okay -.- so aku merasakan diri aku nie sudah tua :( sedey wey ! Haha  , Terover la pulok kan ? and yang paling penting sekali ialah aku akan menghadapi peperiksaan yang sangat penting dalam hidup aku -.-' (SPM) :) agak tkut la jugak sebab exam nie penting right ? hew ^-^ apa2 pon aku kenalah berusaha okay kerana kejayaan tak datang bergolek  . Remember that !  Pray For me All 




SIJIL PELAJARAN MALAYSIA :)



Aku nak keputusan cengini  ! 


TensiOn study la -.-'


Sila ambil perhatian tentang perkatann d'atas (!)
Thankyou :)

Wednesday, 25 January 2012

Aku benci hang bodoh ! -..-

Rasa tension pulak hari niyy , tktau pasai pa . ishh -.-' , baru ja keluar kangar tadi dengan kakak aku then , trjumpa pulok sorang minah ni yang dah lama aku cadang nak HACK dia . okayy jap , KEJAM sangat dak aku niyy ? aaa , sakit hati aa . BENCI HG aaaa ! >,<


Aku nk CEKIK CEKIK hg !


Aaaarghhhhh ! tension bodoh ! -.-'